18 octubre 2006

NUESTROS ESPECTACULOS

Navegantes
Cançons d’un Sefarad que no existeix però que encara es manté en la memòria d’un poble que va haver de “navegar” cap a Turquia, Grècia, Bulgària, Síria o Palestina fins a trobar un port on poder recalar i que serà la base de l’espectacle que amb el mateix títol presentarem la propera temporada.
Herbes amagues i Haroset
Espectacle teatralitzat
La dona de Maimónides , prenyada, prepara el sopar de la Pàsqua Jueva, tot cantant cançons tradicionals sefardís.La Pàsqua que commemora la fugida del poble d'Israel d'Egipte,és una de les festivitats més alegres de les tradicions domèstiques juevas. Menjant i cantant, la família de Maimónides viu en l'esperança mentre recorden els temps de dificultat.

Navegantes

Canciones de un Sefarad que no existe pero que permanece en la memoria de un pueblo que navegó por Síria, Palestina, Turquia, Grecia hasta encontrar un puerto donde poder recalar.
Este espectáculo es un recorrido por el éxodo a traves de las canciones con influencias arabo-españolas y mediterráneas.


Hierbes amargas i Haroset
Espectáculo teatralizado

La mujer de Maimònides, embarazada, prepara la cena de la Pascua judía, cantando canciones sefardíes tradicionales. La Pascua, que conmemora la huida del pueblo de Israel de Egipto, es una de las festividades más alegres de las tradiciones domésticas judías. Comiendo y cantando la família de Maimónides vive en la esperanza mientras recuerdan los momentos difíciles.

Navegantes

Songs from a Sepharad that, even if it is long gone, still lives on in the memory of this people who had to set sail to find a welcoming port at Turkey, Greece, Bulgary, Syria and Palestine. This album will form the base for the homonymous show that will open next season

An Easter dinner for Maimonides

In 2005 they are commissioned by the Italian Comitato Lombardia Europa Musica 2000 to create a musical piece on the life of the Cordova-born philosopher Moses Maimonides